29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

Simav'da MHP'nin adayları belli oldu

Simav ilçesine bağlı 12 beldenin tamamında seçimlere katılma kararı alan Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) aday adayları belli olmaya başladı.

Partisinin ilçe binasında düzenlediği aday adayı tanıtım toplantısında konuşan MHP Simav İlçe Başkanı Ahmet Gündüz, 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerin, sadece yerel yöneticilerin belirleneceği bir seçim olmadığını, bu seçimlerin Kütahya'nın en büyük ilçesi Simav'a hiçbir şey veremeyen bu günkü yerel iktidara alternatif olabilecek yönetimlerin de işaretinin verileceğini söyledi.

Partisinin ilçeye bağlı Akdağ, Kuşu ve Beyce beldelerinde seçime katılacak aday adaylarını basına tanıtan Gündüz, Simav'ın çok ciddi sorunlar ile karşı karşıya kaldığını bildirdi. Belediye başkanlığı seçimlerine 12 beldenin tamamında katılma kararı aldıklarını anlatan Gündüz, belediye başkanlıklarının tamamını kazanarak vatandaşlara özlem duydukları hizmetleri sunacaklarını dile getirdi.

29 Mart 2009'da yapılacak seçimlerin sadece yerel yöneticileri seçmenin ötesinde Kütahya'nın en büyük ilçesi Simav'ın geleceğini belirleyecek ve bu günkü kötü yönetime alternatif olabilecek bir yönetimin işaretinin verileceği bir seçim olduğunu vurgulayan Gündüz, seçimlere diğer siyasi partilerden çok farklı bir anlayış içerisinde yaklaştıklarını belirterek vatandaşların bu seçime sahip çıkarak gereken önemi vermelerini istedi.

Seçimlere partisinden katılmak isteyen adayların bolluğuna dikkat çeken Gündüz, her beldeden en az 3 kişinin aday adaylığı için başvuruda bulunduğunu hatırlattı. Aday adaylarını zamanı geldiğinde parti binasında düzenleyecekleri toplantı ile hem basına hem de seçmenlere tanıtacaklarını anlatan Gündüz, sanayici Şerafettin Karaca'nın Beyce, üniversite mezunu işadamı Cavit Özyurt'un Kuşu, nakliyeci Himmet Sancar'ın da Akdağ beldesinden partisine yaptıkları resmi başvuru dilekçelerini kabul ederek aday adayı olarak en kısa sürede MHP Genel Merkezine ulaştıracaklarını kaydetti.

MHP'nin Beyce, Kuşu ve Akdağ aday adayları yaptıkları açıklamada, talebin vatandaşlardan geldiğini ve adaylıklarının kesinleşmesinin ardından beldelerini ayağa kaldıracak projelerini vatandaşlara anlatacaklarını dile getirdiler.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2008 Salı 17:27:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?