2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Simav'ı tanıtacaklar

Yemen ve Japonya başta olmak üzere turizm sektöründe yurt dışında bazı ülkelerde yatırımı bulunan Simavlı genç işadamı Hüseyin Kocadağ, ilçeye yatırım yapmak isteyen işadamlarını davet etmek üzere bir gurup arkadaşıyla birlikte önümüzdeki günlerde yurt dışı gezisine hazırlandığını dile getirdi.


Yemen ve Japonya başta olmak üzere yurt dışında bazı ülkelerde turizm sektöründe yatırımları bulunduğunu kaydeden Simavlı genç işadamı Hüseyin Kocadağ, doğal güzelliklerinin yanı sıra her derdin şifası şifalı sularıyla ünlü Simav Eynal Kaplıcalarının yurt dışında iyi tanınmadığını ifade etti.


Yatırımlarının takibi için bir gurup işadamı ile birlikte Şubat ayının ilk günlerinde gitmeyi planladığı yurt dışı gezisinde ilçesinin tanıtım işini de gönüllü olarak üstlenmekten büyük bir onur duyacağının altını çizen genç işadamı Hüseyin Kocadağ, "Öyle umuyorum ki dönüşümüzde Simav'a yatırım planlayan bir gurup yabancı işadamı ve turist kafilesiyle dönmeyi arzuluyorum. Bunu başarmak için elimden gelen gayreti göstereceğimden kimsenin kuşkusu olmasın. Çünkü Simav'ı ve Simavlıyı çok seviyorum. İlçeme bir anlamda hizmet etmeyi arzuluyorum" şeklinde konuştu.


29 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'den belediye meclis üyeliğine başvuruda bulunduğunu vurgulayan Kocadağ, çok sevdiği ilçesinin dış ülkelerde tanıtım işini belli bir süredir gönüllü olarak sürdürdüğünü, severek yaptığı bu işi belediye meclis üyeliğine seçilmesiyle artırarak sürdürmeye kararlı olduğunu kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2009 Cuma 18:33:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?