7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Simav'ın çehresini değiştirecek

KÜTAHYA VALİSİ ŞÜKRÜ KOCATEPE, SINIF ARKADAŞI OLAN HOROZOĞLU'NA YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ

Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe, Simav’a gelerek göreve yeni başlayan yardımcısı ve aynı zamanda sınıf arkadaşı olan Kaymakam Cengiz Horozoğlu’na başarılar temennisinde bulundu.

Vali Kocatepe, ricasını kırmayarak Simav’da Kaymakamlık görevine başlayan Cengiz Horozoğlu’nun 38 yıllık bilgi birikimi ve deneyimi ile ilçenin çehresini değiştireceğine inandığını söyledi. Yardımcısı Cengiz Horozoğlu’nun Simav gibi bir ilçede görev yapmasının kendisinin ricasını kırmamasından kaynaklandığını vurgulayan Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe, aynı zamanda Hukuk Fakültesinden de sınıf arkadaşı olan Cengiz Horozoğlu’nun 38 yıllık meslek hayatı boyunca çoğunlukla Türkiye’nin birinci sınıf ilçelerinde kaymakamlık ve büyük illerinde de vali yardımcılığı görevlerinde bulunduğunu söyledi.

Simav’ın insanlarının özelliğini ve güzelliklerini bildiği için yardımcısı Cengiz Horozoğlunu Simav Kaymakamlığına bilerek görevlendirdiğini ve kendisinin de bu ricasını kırmayarak büyük bir jestte bulunduğunu ifade eden Vali Kocatepe, Simav’ın geçmişte kaybettiği zamanı Cengiz Horozoğlu gibi deneyimli bir yönetici ile telafi edeceğine inandığını kaydetti.

Vali Kocatepe, şöyle konuştu: ”Değerli Vali Yardımcımız, çok değerli meslektaşım Cengiz Horozoğlu’na yeni görevinden dolayı başarılar dilemek, hayırlı olsun demek için buraya geldim. Cengiz bey benim sınıf arkadaşımdır. Mülki idare teşkilatı içerisinde birinci sınıf ilçeler dahil büyük illerde vali yardımcılıkları yapmış meslekte de 38 yılını doldurmuş çok tecrübeli ve deneyimli bir arkadaşımdır. En başarılı meslektaşlarımdan birisidir. Kıdem itibariyle de Simav’da görev yapması düşünülemez. Bakanlığın buraya Cengiz beyi görevlendirmesi mümkün değil. Beni kırmadı. Sağ olsun. Simav’ında insanlarının özelliğini ve güzelliğini bildiği için güzel ilçemizin geçmişte kaybettiği zamanı telafi etmek hızlandırmak gelecekle ilgili projeler üretmek, birlik ve beraberliğin sağlanmasında Simav’a olumlu bir sinerjinin yayılmasını sağlamak amacıyla benim ricamı kabul ederek Simav’a geldi ve Simav Kaymakamlığında göreve başladı. Meslektaşıma ve Simavlılara hayırlı olsun demek için geldim. Kendisini kutluyorum."

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2010 Çarşamba 11:52:02
Güncelleme :3 Mart 2010 Çarşamba 16:48:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?