29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

Simav'ın en gözde bankası

Yurtiçi ve yurt dışı posta, koli gönderimi, telgraf, faks, havale, posta çeki işlemleri, kredi kartı, telefon, elektrik ve su faturası tahsilatı, emekli maaşı ve yardım ödemeleri, prim tahsilatı, sigorta acenteliği ile telefon arama kartı satışı gibi birçok işlemin yapıldığı Azerbaycan Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Kütahya'nın Simav PTT bank şubesi, PTT Bank konseptine uygun olacak şekilde yeniden dizayn edildi.


Simav PTT Bank Şube Müdürü İsmail Ertaş yeniden düzenleme çalışmaları için 3 ayı aşkın bir süredir PTT Bank'ın, Nurettin Özdoğan isimli vatandaşın Tevfik Fikret Caddesi 52/A ve B numaralı apartmanın zemin katında vatandaşlara hizmet sunmaya çalıştığını söyledi.


Simav Şubesinin PTT Bank konseptine uygun dizayn çalışmaları için yaklaşık 160 bin YTL dolayında bir harcama gerçekleştirildiğini belirten PTT Bank Simav Şube Müdürü İsmail Ertaş," Genişleyen hizmet ağımız sayesinde şimdi müşterilerimize daha kaliteli hizmet sunacağız. Simav'ın en büyük bankası olma özelliğimizi hizmetlerimize yansıtacağız " şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2008 Pazartesi 17:17:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?