3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Simav’ın en modern eğitim yuvası

Kütahya’nın Simav ilçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, 2009-2010 eğitim ve öğretim döneminde açılması kararlaştırılan Esenevler Mahallesindeki İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) İlköğretim okulunda incelemelerde bulundu. Sevgi’nin inceleme gezisine Şube Müdürü Haluk Karadaoğlu da eşlik etti.

4 katlı 16 derslikli okulun İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) tarafından 5.1 milyon TL harcanarak yaptırıldıktan sonra Milli Eğitim Bakanlığına teslim edildiğini bildiren Sevgi, Simav’ın en modern eğitim yuvası konumundaki okulda açılış öncesinde herhangi bir eksikliğin bulunup bulunmadığının kontrolü için geldiklerini söyledi.

Okul Müdürü Erhan Ertem’den çalışmalarla ilgili bilgiler alan Sevgi, okulda görev alacak öğretmenlerin de tayinlerinin yapılmakta olduğunu söyledi. Sevgi okulda bilgi işlem ve fen laboratuarının haricinde resim, müzik, teknik tasarım derslikleri ile diğer okullarda bulunmayan revir, okul-aile birliği yönetim kurulu odası, özürlü asansörü, sığınak, basket, voleybol, satranç sahaları ile kütüphane ve rehberlik servisinin de bulunduğunu kaydetti. Simav İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi ile birlikte geldiği Şube Müdürü Haluk Karadaoğlu incelemelerinin ardından okuldan ayrıldı.

 

iha
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2009 Cumartesi 16:31:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?