30
Nisan
2024
Salı
KÜTAHYA

Simav'ın güzellikleri fotoğraflara yansıdı

Her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği şifalı suları ile ünlü Kütahya'nın Simav İlçesindeki Eynal Kaplıcaları, önemli bir fotoğraf sergisine ev sahipliği yapıyor.

Sergide Simav'ın dünü ve bu gününü yansıtan 150 fotoğrafın yanı sıra hayatın içinden insan manzaraları ile Atatürk'ün tarihe bir belge olarak geçen 50'ye yakın fotoğrafı izleyenleri adeta o günlere geri götürüyor.

Eynal Kaplıcaları İşletme Müdürü Altan Akmeşe, kış sezonu müddetince açık tutulacak serginin açılmasında Simav Kaymakamı Rıza Dalan ile Simav Belediye Başkanı Rıza Özdemir'in yoğun gayreti bulunduğunu dile getirdi.

Büyük Otel'in zemin katında açılan serginin kaplıca müşterileri tarafından yoğun ilgi görmesinin kendilerini sevindirdiğini ifade eden Akmeşe, sergide yer alan 200 dolayındaki birbirinden güzel fotoğrafın istenmesi halinde 20 YTL karşılığında satıldığını anlattı.

Akmeşe, ayrıca sergide yer alan Simav'ın dünü ve bu gününü yansıtan 150 dolayındaki fotoğrafların ilçenin değişik bölgelerinden çekilmiş sosyal ve kültürel yaşama dair kesitler olduğunu dile getirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2008 Çarşamba 17:02:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?