2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Simavlı başkandan Gediz'e ziyaret

SİMAV BELEDİYE BAŞKANI KASIM KARAHAN GEDİZ'İ ZİYARET ETTİ

Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Saraoğlu, Simav Belediye Başkanı Karahan’a günün anısına plaket hediye etti.

Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, Simav Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Kazcıoğlu ve Simav Belediye Başkan Yardımcısı Doğan Eren ile birlikte Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu’nu ziyaret etti. Belediye çalışmaları hakkında bir süre görüşen iki Belediye Başkanı, yatırımları hakkında birbirleriyle bilgi alış verişi gerçekleştirdi.

Ziyaretin sonunda Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Başkan Karahan’a günün anısına Gediz Belediyesi plaketi takdim etti.

Ziyaret sonrasında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, “Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan ile Simav Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Kazcıoğlu ve Simav Belediye Başkan Yardımcısı Doğan Eren bizleri ziyaret etti. Belediye çalışmaları ve yatırımlar hakkında bir süre görüştük. İlçelerimizin gelişimini sürdürmesi adına yapılabilecekler hakkında görüş alış verişi gerçekleştirdik” dedi.

SİMAV BELEDİYE BAŞKANI KASIM KARAHAN GEDİZ'İ ZİYARET ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2009 Cumartesi 17:44:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?