7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Simavlı güreşçiler minderi dar etti

SİMAVLI GÜREŞÇİLER RAKİPLERİNE MİNDERİ DAR ETTİLER

Liselerarası 15–16 yaş Yıldızlar Greko-Romen Güreş müsabakaları Simav ilçe birincisi İmam Hatip Liseli 14 öğrenci, Kütahya Dumlupınar Kapalı Spor Salonunda il birinciliği için 9 sıklette karşılaştıkları rakiplerine minderi dar ettiler.

Dört birincilik, beş ikincilik 3’ te üçüncülük ödülü ile Simav’a dönen Simav İmam Hatip Lisesi Greko-Romen takımı ilçenin gururu oldu, arkadaşları, okul yönetimi ve yöneticiler tarafından el üstünde tutulmaya başlandı.

Okul Müdürü Hüseyin Çapar Beden Eğitimi öğretmeni Mustafa Sapmaz önderliğinde Kütahya İl Birinciliği karşılaşmalarına çıkan güreşçilerinin verdikleri şampiyonluk sözünü yerine getirdiklerini bildirdi. Çapar, güreşçilerin elde ettikleri başarılarla 10–11 Mart 2010 tarihlerinde Denizli’de yapılacak gurup müsabakalarında Kütahya’yı temsil etme hakkını kazandıklarını, bunun onur ve gururunu taşıdıklarını bildirdi. Çapar Kütahya’da 42 kiloda Ömer Faruk Demirel ile 46 kiloda Gökhan Gürbüz, 50 kiloda Tahir Bayam ve 63 kiloda Ömer İçen’in altın madalya kazanarak il birincisi seçildiklerini bildirdi.

Çapar, 46 kiloda Ahmet Kaya, 50 kiloda Serdar Esen, 68 kilo da Kerim Madak, 76 kiloda İsmail Durmuş ile 85 kilo da Haydar Suçlu’nun ikincilik, 54 kiloda Recep Mamak, 58 kilo da Abdullah Sami Ersoy, 58 kiloda Durmuş Can Acar’ın Kütahya Üçüncüsü olarak ilçeye dönmesinin kendilerini gururlandırdığını söyledi.

Kütahya Şampiyonu güreşçileri Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Sapmaz ile birlikte makamında kabul eden okul müdürü Hüseyin Çapar ve Belediye Başkanı Kasım Karahan, başarılarıyla gururlandıkları şampiyonları ödüllendireceklerini bildirdi. Belediye Başkanı Kasım Karahan, şampiyon güreşçilere Eynal Kaplıcalarının kapılarını açacağını ve kaplıcadan ücretsiz yararlanmalarının sağlanacağını bildirdi.

SİMAVLI GÜREŞÇİLER RAKİPLERİNE MİNDERİ DAR ETTİLER
SİMAVLI GÜREŞÇİLER RAKİPLERİNE MİNDERİ DAR ETTİLER
İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2010 Salı 12:58:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?