2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Simavlı MHP’liler konserde coştu

Kütahya’nın Simav ilçesinde Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen Ahmet Şafak konserine yaklaşık bin 500 kişi katıldı.

Simavlı MHP’liler konserde buluştu. Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından düzenlenen konseri özgün müziğin güçlü ismi Ahmet Şafak ile halk müziğinin sevilen sanatçısı Başkal verdi. Simav’ın bağımsız belediye başkanı Rıza Özdemir başta olmak üzere MHP Simav İlçe Başkanı Ahmet Gündüz, Simav Belediye Başkan Adayı Bekir Sezen, 21 belde belediye başkan adaylarıyla belediye ve il genel meclis üyelerinin de katıldığı konserde salonu dolduran yaklaşık bin 500 MHP’li gecenin geç saatlerine kadar gönüllerince eğlendi, moral buldu.

Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen Ahmet Şafak Konseri, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Ardından Milliyetçi Hareket Partisi Simav Belediye Başkan adayı Bekir Sezen bir konuşma yaptı. Sezen, seçildiği takdirde hazırladığı birbirinden ilginç projeleri sayesinde işsizlere iş bulacaklarını, fakir ve fukaranın da elinden tutacaklarını dile getirdi. Simav’ı geleceğe taşımaya hazırlandıklarının altını çizen Sezen, ”Herkes özlemini çektiği ve hayal ettiği Simav’a yakında kavuşacak” diye konuştu.

Konuşmaların ardından şiirler okundu. Daha sonra sahneye çıkan özgün müziğin güçlü sesi Ahmet Şafak ile halk müziğinin sevilen sanatçısı Başkal seslendirdikleri şarkılarıyla MHP’lileri coşturdu. Konser gecenin geç saatlerine kadar sürdü.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 15:31:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?