2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Simavlılar'ın yüreğine su serpti

AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Hakkı Biçer, Kütahya’nın Simav ilçesinde son günlerde kamuoyunun sıkça tartıştığı göl arazisinin kullanımıyla ilgili çıkan haberlere açıklık getirdi.

Bu konuda muhalefeti sert bir dille eleştiren Biçer, asparagas haberlerle vatandaşın kafasının karıştırılmak istendiğini öne sürdü.

Kurutulmuş göl arazisinin topraklarının Simavlılar dışında bir başkasına kiraya verilmesi gibi bir gelişmenin söz konusu olmadığını vurgulayan AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Hakkı Biçer, söz konusu kurutulmuş göl arazisinin topraklarının kullanım hakkının öncelikli olarak Simav halkına ait olduğunun altını çizdi.

İktidar partisi olarak Simav halkının menfaatlerinin korunması için ellerinden gelen çalışmayı sergilediklerini dile getiren Biçer, vatandaşların kurutulmuş göl arazisinden en iyi bir şekilde nasıl faydalanacaklarına kendilerinin karar vereceklerini kaydetti.

Amaçlarının halkın refah ve mutluluğunu artırmak, gelir düzeyini yükseltmek, işsizliği azaltmak ve dışarıya göçü önlemek olduğunu anlatan Biçer, bunun için tüm Simavlılar olarak el ele verip beraberce çözüm yolları arayacak ve bulacaklarını kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2009 Perşembe 13:48:55
Güncelleme :27 Ağustos 2009 Perşembe 13:58:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?