3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Sömestr Eynal'a yaradı

Okulların sömestr tatiline girmesiyle birlikte Kütahya'nın Simav ilçesinde hizmet sunan belediyeye ait bin 61 yatak kapasiteli Eynal Kaplıcaları'ndaki doluluk oranı yüzde yüze ulaştı.

Sömestri tatilini fırsat bilerek ülkenin dört bir yanından Eynal Kaplıcaları'na gelen yüzlerce yerli turist bir yandan tatillerini en iyi bir şekilde değerlendirirken bir yandan da yerin 300 metre derinliklerinden gelen 162 derecelik şifalı sıcak su sayesinde dertlerine çare arıyor.

Kaplıcanın bin 61 yatak kapasitesinin tamamının dolduğunu dile getiren işletme müdürü Altan Akmeşe, sömestri tatilini fırsat bilerek kaplıcalarını tercih eden müşterilerine en iyi hizmeti sunabilmek için personelin tatillerinin iptal edildiğini bildirdi.

Müşterilerin kaplıcadaki mevcut 192 apart, 2 otel odasındaki toplam bin 61 yatağın tamamını doldurduklarını dile getiren Akmeşe, kaplıca bünyesindeki 2 termal havuzlu Türk Hamamı ile Yukarı Otel olarak adlandırdıkları otelin zemin katındaki kapalı yüzme havuzu ile 400 kişilik aile restoranı ve kafeteryanın gün boyu müşterilerle dolup taştığını anlattı.

Müşterilerin gündüzleri kaplıca çevresindeki bin 450 rakımlı Gölcük Krater Göl ve Gölcük Orman İçi Dinlenme Tesislerine giderek gezinti yaptıklarını anlatan Akmeşe, bir kısım müşterinin de dört bir yanı doğal güzelliklerle çevrili ilçe merkezinde gezintiye çıktığını ve ilçeye özgü tahin helvası, kuru fasulye, kestane ve el halısı alışverişinde bulunduklarını kaydetti.

Kaplıca yönetimi olarak müşterilerine en iyi hizmeti sunabilmek için sömestri tatili sürecinde mesai mefhumunu ortadan kaldırdıklarını kaydeden Akmeşe. gösterilen ilgiden dolayı tüm müşterilerine teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2009 Pazartesi 17:29:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?