3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Sorunlar Beyaz Masaya

Kütahya’nın Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, vatandaşların zaman harcamadan sorunlarını çözüp beklentilerine cevap vermek amacıyla yakında belediye bünyesinde beyaz masa oluşturacaklarını söyledi. Belediyenin alt katında hizmet vermesini planladıkları beyaz masaya vatandaşların şahsen başvurabilecekleri gibi önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklayacakları Internet adresinden de 24 saat boyunca başvurulabileceğini kaydetti.


Vatandaşın beyaz masaya yaptığı başvuruların görevliler tarafından konularına göre ilgili birimlere anında gönderileceğini vurgulayan Karahan, vatandaşın istek ve eleştirilerinin bilgisayarlara kaydedileceğini ve kendisinin de mutlak surette bilgi sahibi olacağını bildirdi. Vatandaşın sorunlarına çözüm bulmak amacıyla beyaz masaya yaptığı başvuruların incelemeye alınmasının ardından vatandaşa anında cevap verileceğini hatırlatan Karahan, amaçlarının vatandaşın sorununa en kısa yoldan çözüm bulmak olduğunu anlattı.


Beyaz masa oluşumunu seçim sürecinde vaat ettiğini hatırlatan Karahan, diğer vaatlerini de birer birer yerine getireceğini ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla halka sık sık bilgi vereceğinin altını çizdi. Karahan, beyaz masa uygulamasının belediyenin bir prestiji olacağını ve bu tür yeniliklerin artarak devam edeceğini vurguladı.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2009 Cuma 13:55:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?