6
Mayıs
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

Sosyal Hizmetler: Bayram'da kimsesizleri unatmayın

Kütahya Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammet Kahraman, kimsesiz çocukların sevgiden mahrum kalmaması için vatandaşların bayramda yurtları ziyaret etmelerini istedi.

Kütahya’daki yurt ve yuvalarda 150’ye yakın çocuğun bakım ve koruma altında bulunduğunu belirten Kahnaman, çocukların giyim, eğitim, barınma ve bütün ihtiyaçlarının Sosyal Hizmetler Kurumu’nca karşılandığını söyledi. Son zamanlarda yapılan sosyal, fiziki ve kültürel iyileştirme çalışmaları neticesinde çocukların hayat ve eğitim seviyelerinin yükseltildiğini ifade eden Kahraman, "Ancak, anne-baba sevgisinden mahrum kalan bu çocukların, maddi ve manevi değerlere saygılı yetişebilmeleri için, toplumun sevgi ve alakasına ihtiyaçları var" dedi.

Bayramların yuvada yetişen çocuklara halkın sevgi ve ilgisini gösterebilmesi için önemli bir vesile olduğunu dile getiren Kahraman, "Bayramlarda çeşitli hediyelerle gönülleri alınan bu yavrular, sahipsiz olmadıklarını hissedecekler. Bu bakımdan bütün vatandaşları yurt ve yuvalarımıza bekliyoruz" diye konuştu.

kütahya
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2004 Cumartesi 12:53:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?