29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

Spor camiası iftarda buluştu

Kütahya'da, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Şubesi ve İl Hakem Kurulu tarafından düzenlenen iftar yemeği, kentin spor camiası bir araya getirdi.


İftar yemeğine MHK 2. Bölge Eğitim Sorumlusu Nurettin Karakoç, Eski milletvekili ve İl Gözlemcileri Kurulu Başkanı Prof. Dr. Seydi Karakuş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Cengiz, Futbol il temsilcisi Nuri Ercura, TÜFAD Başkanı Metin Çağlar, ASKF Genel Sekreteri Ramazan Arslantaş, Emet-Aydıncık Belediye Başkanı İsmail Kurt, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Abdullah Ustalar, Beden Eğtitim ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Arslan Kalkavan, Amatör kulüp yöneticileri, hakemler ve gözlemciler katıldılar.
Türkiye Faal futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Faruk Oyar, "Öncelikle geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz ve yıllardır yaptığımız iftarımıza katılan herkese teşekkür ederim. Yıllardır Kütahya’yı her platform da temsil eden Kütahya hakem ve gözlemcilerinin daha iyi başarılar elde etmesi için yeni tesis hakkında bilgiler vererek. Başta Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça olmak üzere Fen İşleri Müdürü Ümit Tulum, Gençlik il Spor Müdürü Sadık Ölçen, ASKF Başkanı Murat Cengiz, Beden Eğtitim ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Arslan Kalkavan ve taban birliklerine sonsuz teşekkürler" dedi.


İl Hakem Kurulu Başkanı Lokman Top da, konuşmasında, Kütahya'nın başarısı için var güçleriyle çalıştıklarını belirterek iftar yemeğine katılan herkese teşekkür etti

iha
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2008 Perşembe 17:20:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?