2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

STSO'da başkan değişmedi

Kütahya'nın Simav ilçesinde, Ticaret ve Sanayi Odası'nda (STSO) yapılan seçimde 4 yıl süreyle görev yapacak başkan, meclis başkanı ve meclis üyeleri belirlendi.

Simav Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şeref Kazcıoğlu, seçimlerinin demokratik bir olgunluk ve ahenk içinde geçtiğini belirterek ticaret odası üyelerine yüksek katılım nedeniyle teşekkür etti.

Kazcıoğlu, "Seçimler, odamıza yakışan bir demokrasi kültürü, dostluk ve olgunluk içinde yapıldı. Biz ekibimizle, aramıza katılan genç arkadaşlarımızla birlikte yine yola devam ediyoruz. Simav'ın ticaret, sanayi ve yatırımlar konusunda öncü bir kent olması için çağdaş, dinamik ve yenilikçi bir kurum olarak çalışmalarımızı aynı şevk ve inançla sürdüreceğiz" dedi.

Simav Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına Şeref Kazcıoğlu yeniden seçilirken Meclis Başkanlığına Raci Hazıroğlu, üyeliklere ise Şeref Erim, Ömer Ozan, Abdullah Erdoğan, Zekeriya Sabancı, Metin Telli, Nihat Özyurt, Nuri Yücel Ertan, Hasan Sevinç, İsmail İstemi, Zafer Dündar, Ali Sayar, Mehmet Yörük, Mehmet Altınsay, Nurettin Saraç, Ahmet Pınar, Yener Çınar ve Hakkı Şahbazoğlu seçildiler.

iha
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2009 Salı 19:11:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?