22
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜTAHYA

Su kesintisi isyan ettirdi

KÜTAHYA'DA SU KESİNTİSİ PROBLEMİ HALA ÇÖZÜLMEDİ

Kütahya’nın Yıldırım Beyazıt mahallesinde kontrolsüz olarak yaşanan su kesintilerinin devam ettiği bildirildi. Mahalle sakinleri konunun yetkililere bildirilmesine rağmen çözümü noktasında bir girişimin bulunmadığını öne sürdü.

Kütahya’nın Yıldırım Beyazıt Mahallesi sakinleri son günlerde yaşanan sürpriz su kesintilerinden dolayı sıkıntıda. Yaklaşık 3 hafta içerisinde en az 5 kez sürpriz bir şekilde gece saatlerinde sularının kesildiğini ifade eden mahalle sakinleri kesilen suların öğle saatlerine kadar gelmediğini iddia ediyor.

Mahallesinde yaşanan su kesintileri ile ilgili “Su Arıza” yetkililerinin bu durumu “geçici bir arıza”dan kaynaklandığını ifade etmelerine rağmen arızanın uzun zamandan bu yana giderilmesine bir anlam veremediklerini belirterek bu sıklıktaki kesintilerin günlük hayatlarını olumsuz etkilediğini ifade etti.

Mahalle sakinleri, “Mahallemizde son 18 gün de 5.defa su kesintisi yaşanmakta. Gece saatlerinde kesilen sular gündüz öğle saatlerine kadar gelmiyor. Akşam yatarken normal akan sular sabah kalktığımızda kesilmiş oluyor. “185 Su Arıza” servisine sorduğumuzda, “arıza var kısa sürede sular verilecek” denilmekte, “bu kesintiler devamlı olacak mı?” diye sorduğumuzda “hayır, geçici arıza” denilmesine rağmen bu kadar sıklıkla yapılan su kesintileri günlük hayatın aksamasına sebep olmakta. Ayrıca yaklaşık 2 sene önce yenilenen su şebekesinin bu kadar kısa sürede ve normal olmayan sıklıkta arıza vermesi çeşitli soruları beraberinde getirmekte” diye konuştular.

Vatandaşlar sorunun başka olumsuzluklara sebebiyet vermeden kesilmesi için yetkililerden yardım beklediklerini de sözlerine eklediler.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2011 Perşembe 13:14:00
Güncelleme :27 Şubat 2011 Pazar 23:42:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet ahk IP: 78.175.250.xxx Tarih : 25.02.2011 19:12:51

oylar mustafa içaya kimse darılmasın kendi düşen ağlamaz !!!