2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Talihsiz Sinan toprağa verildi

Kütahya'da, alkollü bir internet kafe işletmecisinin, kızının sevgilisi zannederek yanlışlıkla öldürdüğü genç göz yaşları içinde toprağa verildi.

Olay, dün gece saat 01.30 sıralarında İstiklal Mahallesi'nde bulunan bir internet kafede meydana geldi. Mehmet Demir, 15 yaşındaki kızı A.D. ile ilişkisi olduğunu öne sürdüğü 17 yaşındaki R.D.'yi işlettiği internet kafeye çağırdı. R.D. ile baba 47 yaşındaki Mehmet Demir arasında kavga çıktı. İnternet kafe sahibi Demir, tabancasını çıkarınca R.D. kaçtı. Demir, beyaz gömlekli olan R.D.'ye arkasından ateş ederken, kurşun yoldan geçmekte olan ve beyaz gömlekli olduğu belirtilen Sinan Topuz'un bacağına isabet etti.

Kızının sevgilisini vurduğunu sanan Mehmet Demir, yaraladığı gencin yanına gitti. Yaralı genç Sinan Topuz, elinde silah bulunan Mehmet Demir'e kendisini yanlışlıkla vurduğunu belirterek, "Hata yaptın, ben o kişi değilim. Beni tanımadın mı?" dedi.

Ancak alkollü olan Mehmet Demir, yaralı gencin göğsüne doğru bir el daha ateş etti. Ağır yaralanın Sinan Topuz, olay yerine gelen 112 ambulansı ile kaldırıldığı Kütahya Evliyaçelebi Hastanesi'nde kurtarılamayarak öldü. Olayın ardından yakalanan internet kafe sahibi Mehmet Demir tutuklandı.

Suçsuz yere öldürülen Sinan Topuz, bugün Zafer Camii'de kılınan öğle namazını müteakip Hacıevren mezarlığına defnedildi. Cenaze namazına Topuz'un abileri Vahit ve Vedat Topuz, babası Yaşar Topuz ile çok sayıda mahalle sakini katıldı. Vahit ve Vedat kardeşler, küçük kardeşlerinin tabutu başında göz yaşı döktü. Sinan Topuz'un 1 yıl önce askerden geldiği öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2009 Perşembe 17:37:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?