8
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜTAHYA

Tarım Müdürlüğü arı gibi

KÜTAHYA TARIM İL MÜDÜRÜ BEKİR GENCER:

Kütahya Tarım İl Müdürü Bekir Gencer, Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek, kurumun 2009 yılı çalışmaları hakkında basın mensuplarına bilgiler verdi.

2009 yılında denetim, kurs ve teklonojenin gelişimini takip hususlarından önemli mesafeler alındığını ifade eden Gencer, "Geçtiğimiz yıl kurumumuz açısından son derece verimli geçmiştir. Bilindiği gibi, Rahvan Atlı Spor tesislerinin yeri, yeni çöp alanının tahsisi gibi kararlara imza atılmıştır. Bunların dışında gıda denetimleri aralıksız olarak sürdürülmüştür. Bir yıl içinde 2 defa arıcılık kursu düzenledik. üçüncüsünü de yakın bir tarihde organize edeceğiz. Tarım alanında teknoloji sürekli olarak değişiyor. Değişen teknolojiyi takip ederek üreticimizi gelişmelerden haberdar ettik" dedi.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İhsan Tunçoğlu da, Bekir Gencer yönetimindeki Tarım İl Müdürlüğü personelinin özverili çalışmalarına teşekkür ederek, başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Müdür Bekir Gencer'in cemiyete gerçekleştirdiği ziyarette İl Müdür Yardımcısı Dr. Mustafa Altuğ Atalay, Proje İstatistik Şube Müdürü Murat Tekeli ve Kontrol Şube Müdürü Seyfettin Baydar da hazır bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2010 Salı 12:14:01
Güncelleme :26 Ocak 2010 Salı 16:26:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?