29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

Tavşanlı aşevine 4 ton et bağışlandı

Tavşanlı Belediye Aşevi'ne 4 ton et bağışlandığı bildirildi.

Belediye Aşevi'nin yıl boyu 450 dolayında yardıma muhtaç vatandaşa sıcak yemek dağıttığını hatırlatan Tavşanlı Belediye Başkanı Ali İhsan Çakır, vatandaşların bu duyarlılığına teşekkür etti.

Tavşanlı halkının kadirşinaslığını bir kez daha gösterdiğini aktaran Belediye Başkanı Ali İhsan Çakır, bu duyarlılık sayesinde bir yıllık et ihtiyacının büyük bir kısmının karşılandığını kaydetti.

Belediye Başkanı Çakır, "Sosyal belediyecilik adına Belediye Aşevi'nden yıl boyunca 450 dolayında muhtaç durumdaki vatandaşımıza sıcak yemek imkanı sağlıyoruz. Kurban Bayramı öncesinde yapmış olduğumuz çağrıya vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi. Pay ve kellelerini Belediye Aşevi'ne yardım maksadıyla teslim etti. Aşevimize 4 ton pay toplandı. Bu yıl için Aşevi'nin et ihtiyacının büyük bir bölümünü Kurban Bayramı'nda karşıladık. Destek sağlayan tüm Tavşanlı halkına teşekkür ederim" diye konuştu.

Ayrıca Çakır, geçtiğimiz yıl yapılan ve yaklaşık 15 bin YTL' ye mal olan soğuk hava deposunun da hizmette olduğunu hatırlatarak, Kurban Bayramı'nda toplanan payların Belediye Aşevi'ne ait soğuk hava deposunda muhafaza edileceğini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2008 Salı 13:04:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?