2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Tavşanlı'da 2008 nasıl geçti?

Kütahya'nın Tavşanlı Belediye Başkanı Ali İhsan Çakır, günü kurtarmayı amaçlamadıklarını ve geleceğine umutlu bakan bir Tavşanlı için kalıcı hizmetler ortaya koymaya çalıştıklarını bildirdi.


Çakır, yaptığı yazılı açıklamada, 2008 yılını değerlendirerek, gelecek adına dinamizmi yakalayıp durmadan, devamlı üreterek, halkıyla bir bütün olarak yürütülen hizmetlerle bir yılın daha geride kaldığını belirtti.


''Bu hizmetleri sadece günü kurtarmak adına değil, geleceğine umutla bakan bir Tavşanlı için kalıcı hizmetler olması adına çalışmalarımıza durmadan, yorulmadan devam ettik'' diyen Çakır, her yeni günde vatandaşlardan aldığı enerjiyle hızlarına hız katarak çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.


Geçen yıl gerçekleştirdikleri çalışmalarla Tavşanlı'nın gözle görülür bir değişim sürecine girdiğini anlatan Çakır, şu bilgiyi verdi: ''Başta hayal gibi gelen, ilçemizin hayati projelerinden biri olan atık su arıtma tesisleri ana kolektör hattının bağlantı noktaları arttıkça, Ada Mesireliğimizden geçen suyun tekrar temiz akmaya başlamasını sağladık. Buna paralel eski günlerinde olduğu gibi canlılığını kazanacak ve Tavşanlımıza layık yeni görünümüyle Ada Mesireliği halkımızın birçok etkinliği yaşayabileceği bir konuma getirmek için çalışmalarımız devam etmektedir.

Kısa sürede Tavşanlı Turizmine kazandırılan Göbel Termal Tesislerinde 2008 yılında yapılan tadilatlar ile Göbel Kaplıcaları'nı yeniledik. Belediyemizin 2008 yılı içerisinde Göbel Kaplıcaları'ndaki çalışmalarıyla eski büyük hamam restore edilerek yeni haliyle halkımızın hizmetine sunuldu. Sadece yaz mevsimi için konaklama imkanı olan Göbel Kaplıcaları'nda lojmanlarımızın 4 mevsim hizmet vermesi amacıyla kalorifer sistemine geçildi ve şimdi Göbel, yılın 12 ayında misafirlerimize hizmet verecek konuma getirildi. Kır kahvesi ve 20 yeni apart inşaatlarının yapımına devam ediyoruz.''

İha
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2009 Perşembe 14:50:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?