2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Tavşanlı'da AKP adayları vitrine çıktı

AK Parti Tavşanlı İlçe Teşkilatı, belde belediye başkan adaylarını Hüsnü Ordu Kültür Sarayı'nda düzenlenen yemekli toplantıda tanıttı.

Tavşanlı Belediyesi Hüsnü Ordu Kültür Sarayı’nda bulunan düğün salonunda gerçekleştirilen toplantıda, yerel seçim hazırlıklarının tamamlandığı açıklandı. Çok sayıda partili ve vatandaşın iştirak ettiği toplantıda Hüsnü Ordu, Ali İhsan Çakır ve Nejat Tülek’in verdiği ortak mesaj ise mahalli seçimlerin bölgeye ve ülkeye hayır getirmesi temennisi oldu.

29 Mart'ta yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinin ülkeye ve bölgeye hayırlı olmasını temenni eden Milletvekili Hüsnü Ordu, seçime girecek olan başkan adaylarına Allah'ın ihlas, şuur, idrak ve iman nasip etmesini temenni etti.

Yerel yöneticiliğin onurlu bir görev olduğunun altını çizen Ordu, "Bizler, yerel yöneticilik kültürü ile mevcut yönetici arkadaşlarımızla birlikte bölgemize daha iyi ve daha güzel şartlarda hizmet sunmak için bir gayret içerisindeyiz. Bu geçtiğimiz dönem içerisinde bütün samimiyetimle itiraf etmek gerekir ki, benim belediye başkanlığı dönemimizden sonraki başkan kardeşlerim, ilçemizde ve bölgemizde diğer belde belediye başkanları ile elinden geldiğince bölgesine hizmet etmek için gayret sarfetmiştir. Ben buna şahitlik ederim. Hizmette insanların gönlünün kararmaması gerekiyor. Beldemizdeki başkanlarımızın yöneticisi olarak orada insanların hakkını ve hukukunu gösterdiğini ve gayri meşru işlere girmeden görevlerini başarıyla sürdürdüğüne şahit oluyoruz. Hizmet ederken, belediye başkanımızla beraber aynı yolda beraber kanat çırpmanın çok büyük faydasını görüyoruz. Benim dönemimde de o dönemdeki milletvekillerimden destek gördüğümü ifade etmek isterim” dedi.

Tavşanlı Belediye Başkanı Ali İhsan Çakır, seçim çalışmalarının başlangıcı olan gerçekleştirilen toplantıya iştirak eden katılımcılara teşekkür etti. "Geride kalan son beş yılda ben değil biz diyerek milletvekilimiz, teşkilatımız ve meclis üyelerimiz ile beraber uyum içerisinde çalışarak AK belediyecilik anlayışı ile ilçemizi her anlamda kalkındırmaya çalıştık" diyen Belediye Başkanı Ali İhsan Çakır, insan merkezli hizmet anlayışlarıyla vatandaşların yaşam kalitesini artıracak proje ve çalışmaları hayata geçirmenin gayreti içerisinde olduklarını savundu.

Tüm bu hizmetleri yaparken herkesi kucakladıklarını vurgulayan Belediye Başkanı Ali İhsan Çakır, "Tavşanlı'nın belediye başkanı olduk, adaletten ayrılmadık, dürüst ve şeffaf olduk, bilgi ve deyimlerimizi, ortak akıl ile birleştirerek ilçemizi modern bir şehir haline getirdik" ifadelerini kullandı.

Geçmiş dönemde belediye olarak çok büyük hizmetlere imza atmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Belediye Başkanı Ali İhsan Çakır şöyle dedi: “Gerçekleştirdiğimiz hizmetlerde destek verenlerden Allah razı olsun. Önümüzdeki dönemde de Durmak yok, yola devam diyerek hizmetlerimizi kat kat artıracağız” dedi.
AK Parti Tavşanlı İlçe Başkanı Nejat Tülek, partilerinin tertiplediği söz konusu yemeğe katılanlara teşekkür ederek başladığı konuşmasında yemeğe olan bu katılımın kendilerinin motivasyonunu artırdığını söyledi.

29 Mart'ta yapılacak olan mahalli idareler seçimlerine her zamankinden daha fazla hazır olmak gerektiğini söyleyen Tülek, “Bizler hazırlıklarımızı tamamladık ve seçimi bekliyoruz. Bugün siz değerli dostlarımızla paylaşmak istedik. Prensibimiz paylaşmaktır. Durmak yok hizmete devam diyoruz. Belediyecilik bizim işimizdir. AK Parti felsefesi bunu göstermektedir. Tavşanlı bunun en güzel örneğidir. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Bu seçim döneminde de eskiden olduğu gibi temiz siyaset yaparak yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatarak geçireceğiz. Sayın Baş-bakanımızın ifade ettiği gibi seçim sandıkta kazanılır. Teşkilatlar yani bizler bu işin mutfağıyız. İyi yemek yapmak bizim görevimizdir” diye konuştu.

Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'a Davos zirvesinde gerçekleştirdiği dik duruş nedeniyle teşekkür eden Tülek, “Başbakanımız dünyanın gözü önünde zalimlere insanlık dersi vermiştir. Bizleri bu davranışıyla tekrar kendimize getirmiştir" dedi

iha
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2009 Pazartesi 23:54:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?