30
Nisan
2024
Salı
KÜTAHYA

Tavşanlı'da AKP 'Çakır' dedi

AK Parti Tavşanlı İlçe Teşkilatı ve yönetim kurulu üyeleri Tavşanlı Belediye Başkanı Ali İhsan Çakır’ı ziyaret ederek, yeni dönem belediye başkanlığı için yine kendisiyle yola devam etmek istediklerini bildirdi.

Tülek, Ali İhsan Çakır başkanlığındaki belediyenin 5 yıllık süreçte Tavşanlı’ya önemli projeler kazandırdığına dikkat çekerek, 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde belediye başkanlığı için aday adaylığı sürecinin 10 Kasım itibariyle başladığını hatırlattı.

Belediye başkanlığı için henüz kendilerine bir müracaatın bulunmadığını belirten Nejat Tülek, “Gerçekleştirdiğimiz yönetim kurulu toplantısında mevcut başkanımız Ali İhsan Çakır’a bir davette bulunma kararı aldık. Bu bağlamda kendisini ziyaret ederek teşkilat olarak görüşlerimizi ve alınan kararı bildirdik” dedi.

Önümüzdeki günlerde Ali İhsan Çakır’dan olumlu yönde cevap beklediklerini ifade eden AK Parti Tavşanlı İlçe Başkanı Nejat Tülek, “Parti olarak yerel seçimler öncesi gerek belediye başkanlığı gerekse il genel meclisi ve belediye meclisi üyelikleri için başvuruları kabul ediyoruz. Aday adayları bizlere müracaat edebilirler” şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2008 Çarşamba 13:50:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?