30
Nisan
2024
Salı
KÜTAHYA

Tavşanlı'da sözleşme sevinci

Kütahya'nın Tavşanlı Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. 

Tavşanlı Belediyesi bünyesinde çalışan işçileri ilgilendiren toplu iş sözleşmesinin ilk oturumunda imzalanmasından dolayı son derece memnun olduklarını belirten Hizmet-İş Sendikası Tavşanlı Şube Başkanı Abidin Eruslu, "Belediye Başkanı'mıza teşekkür ediyorum. Toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde Belediye Başkanı'mızın yapıcı tutumları ve örnek bir işveren tavrı bizleri son derece memnun etmiştir. Üyelerimizin hakları konusunda imzalamış olduğumuz toplu iş sözleşmesi hayırlı olsun" dedi. Sendika Şube Başkanı Abidin Eruslu, ayrıca Tavşanlı Belediye bünyesinde çalışmanın haklı gururunu da yaşadıklarını dile getirdi. 

Tavşanlı Belediye Başkanı Ali İhsan Çakır da toplu iş sözleşmesinin imzalanmasından sonra yaptığı açıklamada, "Günü kurtarmak adına değil, Tavşanlı'yı geleceğe taşımak adına yürüttüğümüz hizmetlerimizde, mesai arkadaşla-rımızın haklarını yakından ilgilendiren toplu iş sözleşmesini imzalamış bulunuyoruz. Belediyemize hayırlı olsun" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2008 Cumartesi 15:03:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet IP: 88.251.72.xxx Tarih : 22.04.2008 04:02:20

SAYIN BAŞKANIM)çok çok sevindim ama ben 3çocukla 32 yaşındayım ama hala işim yok tavşanlıdan ayrılıp başka illerede gitmek istemiyorum çünki tavşanlıyı seviyorum artıkbir ististam olsadabizde evimize ekmek götürsek SAYGILARIMLA