7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Tavşanlılı tiyatrocular tatilde

TAVŞANLILI TİYATROCULAR TATİLDE

Kültür ve Turizm Bakanlığından aldığı destekle kendinden söz ettiren Tavşanlı Tiyatrocular Derneği Tiyatrosu Başkanı İbrahim Vehbi Atabay, başarılı bir sezonu daha geride bırakmanın mutluluğunu düzenlenen veda kokteyli ile tüm oyuncu ve yöneticileri ile paylaştıklarını söyledi.

Özel Başarı İlköğretim Okulu Tiyatro Salonunda gerçekleştirilen kokteylde bir konuşma yapan Tiyatrocular Derneği Başkanı İbrahim Vehbi Atabay, "Geriye baktığımızda güzel şeyler yapıldığını görüyoruz. Yoğun geçen bir sanat sezonunun ardından elbette dinlenme hakkımız olacaktır. Dinlenirken 2010 / 2011 Sanat Sezonu için çalışmalarımızın programını yapacağız ve yeni sezona daha aktif enerji ile başlayacağız" dedi.

Tiyatrocular Derneğine destek verenlere teşekkür eden Atabay, oyunlarda rol alan oyuncu ve yöneticilerini tebrik etti.

Sahne önünden ziyade sahne gerisinde görev alanlara daha çok görev sorumluluğunun düştüğünü dile getiren Atabay, "Sahne gerisinin başarısı sahne önüne yansımaktadır, onlar görünmeyen kahramanlardır, her birini ayrı ayrı kutluyorum diye konuştu.

İbrahim Vehbi Atabay, yeni sanat sezonunda repertuarlarının yanında, halkın istek, dilek ve temennilerini de değerlendirmeye alarak arzulanan türde oyunlara öncelik vereceklerini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2010 Çarşamba 12:54:01
Güncelleme :23 Haziran 2010 Çarşamba 15:52:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?