3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Tavşanlı'ya yeni üroloji uzmanı

Doç. Dr. Mustafa Kalemli Tavşanlı Devlet Hastanesi'ne yeni üroloji uzmanı doktor atanmasının ardından burada daha önce yapılmamış olan kapalı prostat ameliyatlarına da başlanacağı bildirildi.

Op. Dr. Göksel Ayköse, Doç. Dr. Mustafa Kalemli Tavşanlı Devlet Hastanesi'nde, üroloji uzmanı olarak göreve başladı.

Hastaneyi oldukça modern ve donanımlı bulduğunu söyleyen Op. Dr. Ayköse görev süresi boyunca hastanede, böbrek ve idrar yolu hastalıkları ile idrar kaçırma ve cinsel işlev bozukluklarının yanında prostat gibi hastalıkların tedavisi için çaba sarfedeceğini belirtti.

Ayköse, "Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra İstanbul Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi'nde uzmanlık eğitim aldım. Kars Devlet Hastanesi'nde 3 yıllık zorunlu hizmet yükümlülüğümü tamamladıktan sonra, buraya atamam gerçekleştirildi" şeklinde konuştu.

Ayrıca daha önce bu hastanede yapılmamış olan kapalı prostat ameliyatlarına da önümüzdeki hafta başlanacağını söyleyen Op. Dr. Ayköse, "Böylelikle bütün dünyada olduğu gibi bu tür ameliyatlar modern bir şekilde burada da yapılabilecek. Yeni sürecin gerek hastalarımız ve gerekse bizler adına hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2009 Cuma 00:17:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?