3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

TBMM ödüllü dayıya teşekkür

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Köksal Toptan’ın 2009 yılı Üstün Hizmet Ödülüyle onurlandırdığı hayırsever işadamı Nurullah Koyuncuoğlu’nu işyerinde ziyaret eden Kütahya’nın Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, 77 yaşındaki dayısına ilçesine kazandırdığı iki cami, üç okul, kapalı spor salonu ve adına kurduğu vakıf sayesinde okuttuğu yüzlerce gençten dolayı teşekkür etti, kendisinden yeni hizmetler beklediklerini söyledi.

Belediye Başkanı yeğeni Kasım Karahan’ın jest yaparak kendisini ziyaret etmesinden büyük memnuniyet duyduğunu anlatan Koyuncuoğlu, en büyük arzusunun belediyenin kendisine göstereceği 30 dönümlük bir arsa üzerine tam teşekküllü 100 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yaptırmak olduğunu bildirdi.

Dayısının Simav’a kazandırdığı hizmetlerden dolayı gururlandıklarını anlatan Karahan, devletin de yapılanları görüp kendisini onurlandırmasını Simav adına gurur verici olarak bulduklarını söyledi. Yeğeninden elini çabuk tutmasını isteyen hayırsever işadamı Koyuncuoğlu,” Yeğenim. Yaşım ilerledi. Bir an evvel hastane inşaatına başlamak ve bitirmek istiyorum” diye konuştu.

Koyuncuoğlu yaklaşık 33 milyon TL.sına mal olması beklenen hastane inşaatı için paranın söz konusu olmadığını kendilerinden yer göstermelerini beklediklerini bildirdi.

Hayırsever işadamı dayısı Nurullah Koyuncuoğlu’nun isteğini belediye meclisi ve Simavlılar olarak yerinde bulduklarını ve böyle bir hizmeti canla başla istediklerinin altını çizen Simav’ın DP’li Belediye Başkanı Kasım Karahan,” Dayı, Simav’ı birlikte gezelim. Müsait gördüğümüz yere söz konusu hastane yapman için sana izin verelim. Bundan büyük bir memnuniyet duyarız “ şeklinde karşılık verdi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2009 Cuma 10:33:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?