7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Terziler TÜYAP Fuarı'na katılacak

KÜTAHYALI TERZİLER TÜYAP FUARI'NA KATILACAK

Kütahya Terziler Odası Başkanlığı görevine seçilen Bekir Durmuş ve yeni yönetim kurulu üyeleri, Vali Şükrü Kocatepe’yi makamında ziyaret ederek, oda üyelerini önümüzdeki günlerde TÜYAP Fuarı'na götüreceklerini ifade ettiler.

Kütahya Terziler Odası tarafından yapılan olağan genel kurul sonunda Başkanlığa seçilen Bekir Durmuş, oda bünyesinde yaklaşık 7-8 branşın bulunduğunu ve bütün sektörün sorunlarını dinleyeceklerini ifade ederek, oda üyelerini önümüzdeki günlerde TÜYAP Fuarı'na ücretsiz olarak götüreceklerini açıkladı.

"Meslek olarak terziliğin insanları yakından ilgilendirdiğini ifade ederek konfeksiyonculukla ikinci plana düşmüş olarak görünse de, hiçbir zaman arka plana düşmez" diyen Vali Kocatepe, "Sizlerin oda olarak mutlaka yeni arayışlarınız vardır. Bizim görev alanımıza giren konular varsa buna kapımız her zaman açık bizler vatandaşın hizmetkarıyız. Özellikle nakış konusu Kütahya için çok önemli dışarıdan gelen yerli ve yabancı misafirler bunu arıyor bu sanatın yaşatılması için destek olunması gerekir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2010 Perşembe 12:04:04
Güncelleme :8 Nisan 2010 Perşembe 14:02:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?