7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

THK’dan yoksullara yardım

THK’DAN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE KAVURMA VE KIRTASİYE YARDIMI

Türk Hava Kurumu ihtiyaç sahibi ailelere ve okuyan çocuklara dağıtılmak üzere Tavşanlı'ya kavurma ve kırtasiye malzemeleri gönderdi. THK Tavşanlı Şube Saymanı Nuri Doğan yardımların 72 aileye ulaştırıldığını dile getirdi.

THK, Tavşanlı'daki ihtiyaç sahibi ailelere yönelik olarak yardım kampanyası düzenledi. THK Tavşanlı Şube Saymanı Nuri Doğan Ankara'dan gönderilen kavurma kutularının ve kırtasiye malzemelerinin ihtiyaç sahibi ailelere ve çocuklarına dağıtıldığını açıkladı

Dağıtılan kavurmaların, vatandaşların THK'ya vekaleten bağışlanan kurbanlıklardan elde edildiğini ifade eden Nuri Doğan, "Bugüne kadar ülke genelinde 390 bin aileye kavurma dağıtıldı. Biz de Tavşanlı'da 72 aileye dağıttık. Gelemeyen hasta ve yürüme güçlüğü çeken vatandaşlarımızın evlerine teslim ediyoruz. Ayrıca ihtiyaç sahibi ailelere kırtasiye yardımında da bulunuyoruz" şeklinde konuştu.

THK Tavşanlı Şube Saymanı Doğan, ihtiyaç sahibi vatandaşların isimlerini Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan aldıklarını ve yardım kampanyasını bu şekilde yürüttüklerini sözlerine ekledi.

THK’DAN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE KAVURMA VE KIRTASİYE YARDIMI
İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2010 Cumartesi 12:16:05
Güncelleme :25 Eylül 2010 Cumartesi 17:22:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?