4
Mayıs
2024
Cumartesi
KÜTAHYA

Toplu konuta törensiz temel

TOKİ, Kütahya'daki toplu konutlar için temel atma töreni düzenlemiyor. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılacak olan bin 52 dairelik toplu konut için temel atma töreninin düzenlenmeyeceğini söyledi.

Kinay, Kütahya şehir merkezine 2 kilometre mesafede bulunan ve 7 Göller mevkii olarak bilinen alanda toplu konut inşaatlarının başladığını ve çalışmaların bütün hızıyla sürdüğünü belirtti.

TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar'ın yoğun bir programı sebebiyle Kütahya'da yapılmakta olan bin 52 dairelik toplu konutun temel atma merasimi düzenlenmeyeceğini belirten Hasan Fehmi Kinay, "Bilindiği gibi, günlerdir toplu konut alanında hummalı bir çalışma var. İnşaatlar büyük bir hızla devam ediyor. TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar'ın yoğun programı sebebiyle ilimizdeki toplu konutlar için temel atma töreni düzenlemeyeceğiz. Bunun yerine, inşaatların bitmesiyle açılışta coşkulu bir tören düzenleyeceğiz. İnşaatlar büyük bir hızla devam ederken, yüzlerce vatandaşımız bir yıl içinde evlerine taşınıp, kira öder gibi ev sahibi olacaklar" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2005 Pazar 13:58:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?