7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

TP iktidara talip

TÜRKİYE PARTİSİ KÜTAHYA İL BAŞKANI ŞÜKRÜ GÜZEN:

Türkiye Partisi (TP) Kütahya İl Başkanı Şükrü Güzen partisinin 5. İl Başkanları toplantısını Abdüllatif Şener başkanlığında hafta sonu Ankara’da yaptığını bildirdi. Güzen, Genel Başkan Şener’in Türkiye Partisi olarak iktidara talip olduklarının vurgusunu yaptığını söyledi.

Ankara’da hafta sonu gerçekleştirilen İl Başkanları toplantısını gazetemize değerlendiren Türkiye Partisi İl Başkanı Şükrü Güzen toplantıya tüm illerden yoğun bir katılımla yapıldığını söyledi. Ankara City Hotel’de gerçekleştirilen toplantıya Genel Başkan Abdüllatif Şener’in başkanlığında gerçekleştiğini bildiren Güzen; “Türkiye Partisi olarak her ay düzenli bir şekilde yapılan toplantılardan bir yenisi daha geçtiğimiz hafta sonu Ankara’da yapıldı. Genel Başkanımız Abdüllatif Şener’in başkanlığında yapılan toplantıda çeşitli gündem maddeleri görüşülürken Türkiye Partisinin yepyeni bir siyaset anlayışıyla siyaset yapması vurgusu yinelendi” dedi.

İl Başkanı Güzen; “Genel Başkanımız Abdüllatif Şener’in “iktidar dışında hiçbir şeyi hedeflemiyoruz” şeklindeki sloganvari cümlesi gösteriyor ki biz Türkiye Partisi olarak yapılacak genel seçimlerde iktidara talibiz. İnşallah da iktidar olacağız. Partimize halkımızın her geçen gün yaklaşması ve teveccüh göstermesi iktidar olma gayretlerimizi perçinlemekte, gücümüze güç katmaktadır” diye konuştu.

Güzen, son olarak da Genel Başkan Abdüllatif Şener’in tüm Kütahya’ya ve Kütahyalılara selam ve sevgilerini ilettiğini de sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2010 Pazartesi 11:39:05
Güncelleme :25 Ocak 2010 Pazartesi 11:43:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kalender IP: 109.250.79.xxx Tarih : 25.01.2010 18:14:37

ben de iktidar olmaya talibim ama velekin olmuyor