3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

TP'den Vali Kocatepe'ye ziyaret

KÜTAHYA'DA SİYASET

Türkiye Partisi (TP) Kütahya Teşkilatları Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe’yi makamında ziyaret etti. Vali Kocatepe Kütahya teşkilatlanmasını tamamlayan Türkiye Partisi yetkililerini tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.

Türkiye Partisi Kütahya Kurucu İl Başkanı Şükrü Güzen, Kurucu Merkez İlçe Başkanı Ramazan Doğan ve bazı Yönetim Kurulu Üyeleri Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe’yi makamında ziyaret etti. Kütahya teşkilatlanmasını kısa bir süre önce tamamlayan Türkiye Partisi Kütahya teşkilat mensuplarını makamında kabul eden Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe siyasi partilerin demokrasinin vazgeçilmez unsurları olduğunu söyleyerek Türkiye ve Kütahya odaklı çalışmaların yapılması için her zaman her görüşe açık olduklarını ve özellikle Kütahya kazanımları için her fikri değerlendirmeye aldıklarını bildirirken Türkiye Partisi Kütahya Kurucu İl Başkanı Şükrü Güzen de Vali Kocatepe’nin tasarruf, eğitim ve birçok konudaki hassasiyetlerinin dikkatlerinden kaçmadığını, bunun için ayrıca Vali Kocatepe’yi tebrik ettiğini söyledi.

Türkiye Partisi Kütahya Teşkilatınca Vali Şükrü Kocatepe’ye yapılan ziyarete Türkiye Partisi Kütahya Kurucu İl Başkanı Şükrü Güzen, Kurucu Merkez İlçe Başkanı Ramazan Doğan, Yönetim Kurulu Üyeleri Avukat Osman Emet, Alparslan Ayan, Ali Rıza Uludoğan, Ahmet Sevim ve İsmail Güzen katıldılar.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2009 Perşembe 12:07:00
Güncelleme :12 Kasım 2009 Perşembe 12:45:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?