3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Trafikçiler tarhana dağıttı

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, trafik kurallarına uygun hareket eden araç sürücülerine Trafik Polisi tarafından Gediz tarhanası ve gül hediye edildi.

Gediz şehir giriş ve çıkışlarında görev yapan İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Amirliğine bağlı ekipler, yeni trafik kurallarının yaygınlaştırılması, bilgilerin tazelenmesi ve sürücüler ile trafik polisi arasındaki diyalogun geliştirilmesi amacıyla hazırlanan birer broşür dağıttı ve şehrin işlek yerlerine “Yollar Sevgi Bağlarımız Olsun”, “İçimizdeki Trafik Canavarını Durduralım”, Lütfen Emniyet Kemerinizi takınız”, “Alkollü araç Kullanmak Azraile Davetiye Çıkarmaktır”, “İçki Öldürür İhmal Söndürür Dikkat Güldürür” “Duran Araçların Ön ve Arkalarından Ani Olarak Yola çıkmayınız” gibi uyarı yazıları astılar.

Yoldan geçen her sürücüye dağıtılan broşürlerin üzerinde “Sayın Sürücüler Trafik Kurallarına Uyduğunuz için Hepinize Teşekkür Ederiz” yazılı, içersinde ise İçkili ve emniyet kemersiz araç kullanmanın zararları, Araçlarda bulundurulması zorunlu malzemelerin önemi, Araçların bakımı, Tüm trafik ve seyir halinde uyulması gereken kuralları anlatılıyor. “İyi Bir Sürüş İçin Tavsiyeler” başlıklı yazılar da bulunan broşürlerin araç sürücüleri tarafından dikkat ve memnuniyetle okunduğu gözlendi.

İlçe Trafik Büro Amiri Komiser Yardımcısı Zekeriya Yazan ve ekip arkadaşları tarafından dağıtılan broşürlerin yanı sıra eksiksiz ve kurallara uygun görülen birçok sürücüye de meşhur Gediz Tarhanası paketi ile güller hediye edildi.

Trafik ekiplerinin çalışmalarını yakından izleyen Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ile İl Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Seyyid Kutup Özdem ve Trafik Büro Amiri Komiser Yardımcısı Zekeriya Yazan ve ekip arkadaşlarına bu örnek ve güzel çalışmadan dolayı teşekkür ettiler.

iha
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2009 Pazar 00:41:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?