2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

TTV'de nöbet değişimi

Tavşanlı Televizyonu’nun (TTV) yeni Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Mustafa Armut getirildi.


1993 yılında yayın hayatına ‘merhaba’ diyen Tavşanlı Televiyonu’nun Eski Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karaduman, Genel Kurul Toplantısı’nda nöbet değişiminin yaşandığını söyleyerek yeni Yönetim Kurulu Başkanlığı’na oy birliğiyle Mustafa Armut’un getirildiğini duyurdu.

Karaduman, avukatlık mesleğinin zor bir görev olduğundan dolayı işlerinin yoğun geçtiğini ve bu nedenle de Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yaparken zorlandığını anlattı.


Bundan dolayı böyle bir nöbet değişiminin uygun görüldüğünü dile getiren Mehmet Karaduman, Mustafa Armut’un bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğine inandığını söyledi.


Karaduman, TTV’nin gün geçtikçe kendini geliştiren bir kurum olduğunu bunda da Tavşanlılılar’ın büyük desteğini gördüklerini vurguladı. Karaduman, yeni dönemde görev yapacak yönetim kurulu ile TTV personeline başarılar diledi.
TTV’nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Armut ise, televizyon yayınlarında Tavşanlı’nın aynası olunacağına vurgu yaparak, yeni yayın dönemi için çalışmalar başlatacaklarını kaydetti.

İha
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2009 Çarşamba 16:09:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?