2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

TÜFAD'ın Ankara çıkarması

KÜTAHYA TÜFAD’IN ANKARA ÇIKARMASI

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Başkanlığı’nın (TÜFAD) Ankara’da gerçekleşen Olağan Genel Kurulu'na katılan Kütahya TÜFAD Şubesi, Milletvekilleri Hasan Fehmi Kinay ve Alim Işık'ı makamında ziyaret ettiler.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Başkanlığı’na (TÜFAD) İsmail Dilber yeniden seçilirken Kütahya TÜFAD Şubesi seçimlere 11 antrenör ile katıldı.Kütahya kafilesinde yer alan Mehmet Acet, Levent Saltuk, Süleyman Pöge, Harun Koç, Yusuf Tanyeli, Metin Çağlar, Hikmet Demirbilek, Esat Eroğul, Emrullah Aşıkovalı, Hasan Özbağ, Hamza Pekkaya genel kurulda oy kullandılar.

Karayolları Genel Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen olağan genel kurula 791 delegeden 540’ı katıldı. Tek adayın yer aldığı ve açık oylamayla yapılan genel kurulda İsmail Dilber, 7. kez TÜFAD başkanlığı görevine getirildi.

Ayrıca genel kurulda eski Milli Takımlar Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın da yer aldığı 21 kişilik yeni yönetim kurulu asıl ve yedek üyelerinin yanı sıra 3 kişilik denetim kurulu asıl ve yedek üyeleri de belirlendi.

 

MİLLETVEKİLLERİNE ZİYARET

Olağan Genel Kurulun ardından Kütahya Milletvekilleri Hasan Fehmi Kinay ve Alim Işık'ı makamında ziyaret Kütahya TÜFAD Şubesi, samimi bir ortamda geçen ziyarette milletvekillerine Kütahya futbolunun ve antrenörlerin sıkıntılarını aktardılar. Milletvekili Alim Işık tarafından TBMM’ni gezme ve yakından tanıma fırsatı bulduklarını aktaran Kütahya TÜFAD Şubesi Başkanı Mehmet Acet, Kütahya milletvekillerine teşekkür ederek, kendilerine gösterilen yakın ilgiden duydukları memnuniyeti ifade etti. Acet “Vekillerimizle Kütahya futbolunda yaşanan son gelişmeler üzerine sohbet ederek, Derneğimizin faaliyetlerini ve antrenörlerin sıkıntılarını kendilerine aktardık” dedi.

Kütahya TÜFAD Şubesi yetkilileri, Kütahya Tarım Kredi Kooperatifleri eski Bölge Müdürü Hayati Çetin’i de Eskişehir'de işyerinde ziyaret ettikten sonra Kütahya’ya döndü.

KÜTAHYA TÜFAD’IN ANKARA ÇIKARMASI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2009 Cuma 14:03:04
Güncelleme :23 Ekim 2009 Cuma 14:15:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?