29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

'Türkiye okuyor' kampanyası

Kütahya'da, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün himayesinde, Milli Eğitim Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığının koordinasyonunda düzenlenen "Türkiye okuyor" kampanyası kapsamında ''Kütahya Okuyor'' başlığı altında kitap bağışı kampanyası başlatıldı. 

Vali Şükrü Kocatepe, kampanyanın başlaması nedeniyle Şehitler İlköğretim Okulunda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, tüm Kütahyalıların bu kampanyaya destek vermesi gerektiğini söyledi. Çocukların gündelik hayatlarını sürdürürken bu alışkanlığı kazanmalarının önemli olduğunu belirterek kampanyaya destek veren öğretmen, öğrenci ve velilere teşekkür eden Kocatepe, ''Unutmaya başladığımız okuma alışkanlığını yeniden kazandırmayı hedefliyoruz'' diye konuştu. 

Şehitler İlköğretim Okulu Müdürü Selahattin Göybudak da okulda bütün personele ve öğrencilere yönelik haftanın bir günü 20 dakika kitap okuma uygulamasının yapılacağını ifade etti. 

Vali Kocatepe'nin bağışlanan kitaplardan birini imzalayarak başlattığı kampanya kapsamında öğrenci, öğretmen ve veliler ile dershane temsilcileri, kitapları teslim ettiler.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2008 Perşembe 17:33:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
elif tunel IP: 88.251.247.xxx Tarih : 2.03.2008 20:04:14

bizim okulda uygulanıyor biz her sabah 20 dk kitap okuyarak güne başlıyoruz ben kitap okunmasını çok iyi.kitap bagışıda yaptım çok güzel bir duygu