7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

TÜRSAB heyeti Kütahya’da

TÜRSAB HEYETİ KÜTAHYA’DA

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği tarafından oluşturulan bir heyet, Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe’yi makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Denetim Kurulu üyesi Baki Eraslan, Başkan Danışmanı Mimar Nur Çapa ve Müteahhit Yüksel Ersoy’dan oluşan heyet Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe’yi makamında nezaket ziyareti yaparak, bilgi alış verişinde bulundu.

Kütahya’nın Turizm açısından çok zengin bir olduğunu ifade eden TÜRSAB yetkilileri, birlik olarak Kütahya’ya yapılması gereken ne kadar destek varsa vermeye hazır olduklarını açıkladılar.

Kütahya'nın termal açıdan çok büyük potansiyele sahip bir şehir olduğunu ifade eden Vali Kocatepe, “TÜRSAB’ın şehrime vereceği destek ve katkı ile bu sektörden hak ettiği payı alacaktır diye düşünüyorum. Bizim her konuda diğer vatandaşlarımızın olduğu gibi sizlerinde hizmetinizde olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bizler şehrimizin tanıtılmasının sağlanması veya turiste hizmet verecek kurumların gereken alt yapı eksiklerinin giderilmesi konusunda her türlü hizmeti veriyor ve bundan sonrada devam edeceğimizi ifade etmek istiyorum” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2010 Cuma 12:24:02
Güncelleme :22 Ekim 2010 Cuma 12:28:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?