7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Uçan güven tazeledi

EĞİTİM-BİR-SEN'DE KAMİL UÇAN GÜVEN TAZELEDİ

Eğitim-Bir-Sen Kütahya Şubesinin 4. Olağan Genel Kurulu Kılıçarslan Anadolu Lisesi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Kongreye Eğitim-Bir-Sen Genel Basın Yayın Sekreteri Hıdır Yıldırım, İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Nazlı, Siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda sendika üyesi katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Şube Başkanı Kamil Uçan, sendika olarak eğitim çalışanlarının sorunları ve ülke gündemini daima yakından takip ettiklerini, ülkemizdeki demokrasi ve özgürlük bilincinin gelişmesi için daima çaba sarf ettiklerini belirtti.

Eğitim-Bir-Sen Genel Basın Yayın Sekreteri Hıdır Yıldırım da, konuşmasında 2007 yılında yapılan 3. olağan genel kurulda şu anki şube yönetimiyle birlikte seçildiğini ve daha sonra 2008 yılı başında Genel merkez yönetimine geçmesiyle şube başkanlığı bayrağını Kamil Uçan’a devrettiğini hatırlattı.

Yıldırım, "Türkiye’nin demokratik, aydınlık, şeffaf ve insan merkezli bir sisteme kavuşması doğrultusunda en gür sesi çıkaran, en sivil duruşu sergileyen örgüt olarak, söylemimizle eylemimizin birliğini ve diğer sendikal örgütlenmelerden farkımızı ortaya koyan en güzel örnek, teşkilatımız bünyesinde büyük bir titizlikle gerçekleştirdiğimiz bu demokratik işleyiştir" dedi.

Kongre sonrası mevcut Başkan Kamil Uçan, tekrar seçilerek güven tazeledi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2010 Pazar 15:41:03
Güncelleme :28 Kasım 2010 Pazar 16:37:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?