3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Uçar Simav'da nabız yokladı

Seçimlere kısa bir süre kala çalışmaları yerinde görmek ve değerlendirmelerde bulunmak üzere bir gurup parti yöneticileriyle birlikte Simav’a gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kütahya İl Başkanı Sabahattin Uçar, Simav ilçe başkanı Ali Kaan ile beraber beldelerin ardından sivil toplum kuruluşlarıyla esnaf odalarını ziyaret etti.

Sivil Toplum Örgütleri ziyareti çerçevesinde ilk gezisini Simav Ziraat Odası'ndan başlatan CHP Kütahya İl Başkanı Sabahattin Uçar, Simav Belediye başkanlığı yarışında CHP’nin adayı Doktor Dursun Uzun’un yarışı önde götürmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Uçar, il genel meclisi seçimlerinde de parti olarak çok iddialı bir konuma geldiklerini vurguladı. Seçim çalışmaları çerçevesinde bir araya geldiği köylü ve çiftçilerin iktidardan şikayetçi olduklarını dile getiren Uçar, yerel seçimlerde oy kaybedecek olan iktidar partisinin artık koltuğunda rahatça oturamayacağını ve en geç bir yıl içerisinde vatandaşın önüne sandığın geleceğini ifade etti.

Simav Ziraat Odası Başkan Vekili Ramazan Çaka ve yönetim kurulu üyesi Bekir Kazak ile bir süre görüştükten sonra sırasıyla Ticaret ve Sanayi Odası başta olmak üzere ilçede faaliyet gösteren diğer sivil toplum kuruluşlarıyla dernek ve esnaf odalarını ziyaret etmek üzere Ziraat Odasından ayrılan CHP Kütahya İl Başkanı Sabahattin Uçar, ziyaretleriyle ilgili olarak Türkiye’nin yanı sıra Simav halkının da gelişim ve değişimden yana olduğunun tespitinde bulunduğunu kaydetti.

Uçar, Türkiye’ye gelişim ve değişimin ancak CHP iktidarıyla mümkün olacağını ve CHP’nin bu günkü kadrosuyla bunu başarabilecek güçte bulunduğunu ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 12:39:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?