4
Mayıs
2024
Cumartesi
KÜTAHYA

Ulusoy, 'Fahri Hemşehri' oldu

Kütahya Belediye Meclisi tarafından Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy’a "fahri hemşehrilik" beratı verildi. Belediye Kültür Sarayı’nda gerçekleştirilen törene, Valisi Aydın Güçlü, Belediye Başkanı Mustafa İça, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nafi Güral ve protokol mensupları katıldı.

Başkan Mustafa İça, "Sayın Ulusoy’a meclisimizin aldığı karar gereği fahri hemşehrilik beratını vermek için toplandık. Kütahya, 7 bin yıllık tarihiyle Türkiye turizmine büyük katkı sağlıyor. İlimizin kalkınması için tarih, kültür, termal ve tabiat turizminin faaliyete geçirilmesi gerekiyor. Başaran Ulusoy, katıldığı her programda Kütahya’nın güzelliklerinden bahsederek, şehrimizi tanıtıyor" dedi.

Vali Aydın Güçlü de, Çavdarhisar İlçesi’ndeki Aizonai Antik Kenti’nin dünyada eşinin olmadığını, ancak burada bir konaklama tesisi bile bulunmadığını hatırlatarak, bu eksikliğin giderilmesi gerektiğini söyledi.

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy da, Kütahyalılar’ın kendisine gösterdiği teveccühe layık almaya çalışacağını ifade etti. Ulusoy, TÜRSAB’ın Çavdarhisar İlçesi’ne yapacağı otelin temelinin 13 Ağustos tarihinde atılacağını bildirdi. Ulusoy’a fahri hemşehrilik beratı Belediye Başkanı Mustafa İça tarafından takdim edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2005 Perşembe 16:59:11
Güncelleme :6 Temmuz 2005 Çarşamba 12:13:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Halit Özcan IP: 85.96.176.xxx Tarih : 26.06.2005 12:29:43
Kütahya Belediye bşk Sayın Mustafa İÇA nın sayın Başaran ULUSOYa hemşehri kabul etmeleri.Valimizin ğüzel sözleri .sn N.GÜRALın gayretleri 13 ağustosda Çavdarhisar da Otel temeli atılacak olması sevindirici .Sn B ULUSOY ülke ekonomisine en büyük katkıyı yapan kuruluşun başkanı olarak şimdide Çavdarhisar(AİZANOİ)-Gediz-Emet ve Kütahya merkez ekonomisine ileride Altıntaş ve Dumlupınar a katkıları olacak hayırlı bir başlangıç yapmaktadır.Sn B ULUSYa sn Valimize .Bşk sn İÇA ya,sn N GÜRALa Vesile olan Sn SAVAŞ AY a sonsuz teşekkürler.