7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Üniversitede kavga: 1 öğrenci öldü

ÜLKÜCÜ VE SOLCU ÖĞRENCİLERİN KAVGASINDA 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'nde ülkücü ve sol görüşlü oldukları ileri sürülen iki grup arasında çıkan kavgada, bir üniversite öğrencisi bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, saat 16.00 sıralarında ülkücü ve solcu üniversite öğrencileri arasında Dumlupınar Üniversitesi Germiyan Kampüsü içerisindeki Meslek Yüksekokulu'nda tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Büro Yönetimi 2. sınıf öğrencisi Hasan Şimşek bıçaklanarak ağır yaralandı. Bıçaklanan öğrenci, kaldırıldığı Kütahya Devlet Hastanesi'nde kurtarılamadı. Kavgaya karışan 6 öğrenci ise gözaltına alındı.

Olayın ardından 100'e yakın ülkücü genç hastane önüne geldi. Ülkü Ocakları Başkanı Selçuk Alıcı, üniversite öğrencisi arkadaşlarının bıçaklanmasına üzüldüklerini belirterek, "Bugün meydana gelen kavgada bir arkadaşımız bıçaklandı. Biz durumu emniyet güçlerine daha önceden bildirdik. Biz ülkücüler olarak asla oyuna gelmeyeceğiz. Kimse bizi tahrik etmesin" dedi.

Öte yandan, hastane önünde 2 öğrenci baygınlık geçirerek acil serviste tedavi altına alındı. Bu sırada öğrencilerle polis arasında kısa süreli arbede yaşandı.

ÜLKÜCÜ VE SOLCU ÖĞRENCİLERİN KAVGASINDA 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
ÜLKÜCÜ VE SOLCU ÖĞRENCİLERİN KAVGASINDA 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2010 Salı 18:00:01
Güncelleme :10 Kasım 2010 Çarşamba 18:28:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali ay IP: 88.243.124.xxx Tarih : 9.11.2010 20:38:52

Bu  gün  okulda  hiç  bir suçu olmayan  ögrencı  arkadasmız  bıcaklandı  Arkadasımızı olduren  Aponun  -cocukları Polısın  gozu  onunde  olan  olayda  polıslerın  hıc  bır  mudahale etmemes  hem utanc  verıcı  hemde  ınsanlık dısı  bır  olaydır  Bu  olayda  hıc  bır  sey  yapmayan   Kutahya  Polısıne  Yazıklar Olsun