22
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜTAHYA

Üniversitelilere sıcak çorba

Kütahya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen sıcak çorba uygulaması kapsamında Dumlupınar Üniversitesi öğrencilerine sabah ders saatinden önce sıcak çorba ikram edilmeye başlandı.

Belediye Başkanı Mustafa İça, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Kaan Eraslan, Genel Sekreter Yardımcısı Oğuz Yoşumaz’ın da hazır bulunduğu programda Dumlupınar Üniversitesi Merkez Kampus taş kapı girişinde ve Germiyan Kampüsü girişinde üniversite öğrencilerine toplam 1000 kişilik çorba ikramı gerçekleştirildi.

Sabah erken saatlerde derse gelen öğrenciler, sıcak çorba sürprizi ile karşılaşınca bir an şaşkınlık yaşadı. Öğrenciler, sıcak çorba ikramından son derece memnun kaldıklarını ifade ederek, uygulama için teşekkür ettiler.

Dumlupınar Üniversitesi öğrencilerine hafta içi her gün sıcak çorba ikramının, Merkez ve Germiyan Kampuslerinde 2011-2012 öğretim yılı boyunca devam edeceği bildirildi. Belediye Başkanı Mustafa İça, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Kaan Erslan öğrencilerle birlikte sıcak çorba içtiler.

iha
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2011 Cumartesi 19:07:21
Güncelleme :26 Eylül 2011 Pazartesi 16:47:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?