7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Üreticilerin fuar heyecanı

KÜTAHYALI ÜRETİCİLERİN FUAR HEYECANI

Kütahya’da 15-18 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 2. Kütahya Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Süt Endüstrisi Fuarı için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Kütahya Tarım İl Müdürlüğü, Kütahya Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Müdürlüğü, Kütahya ve İlçeleri Ziraat Odaları ile Kütahya Ticaret Borsası'nın destekleri ile gerçekleştirilecek olan fuara ilgi her geçen gün artıyor.

Kütahya Ziraat Odalarında her ay gerçekleştirilen koordinasyon toplantılarında gündem Kütahya Tarım Fuarı oldu. Her alanda Kütahya Tarım Fuarı'nı gündeme getirdiklerini belirten Kütahya Ziraat Odaları Başkanı Ömer Demirtaş, fuarın geçen yıl olduğu gibi Kütahya çiftçisi açısından çok önemli olduğunu ve çiftçimizin yeni tarım makine ve ekipmanları ile Kütahya’da tarımı ileri bir seviyeye taşıyacaklarına inandığını söyledi.

Özellikle Eskişehir, Afyonkarahisar, Bilecik ve Uşak il, ilçe ve köylerindeki çiftçilerin de fuara ilgi gösterdiğini belirten Demirtaş, Kütahya Tarım Fuarı'nın üreticiler için büyük bir kazanım olduğunu söyleyerek, "Bu fuarda geçen yıl olduğu gibi çiftçilerimiz yeni teknolojileri ve ekipmanlarını tanıyacak. Ayrıca oluşturulacak olan bilgilendirme stantları ile de kafalarına takılan sorulara cevap bulabilecekler. 15 Nisan 2010 da açılacak olan bu fuara çiftçilerimizin büyük ilgi göstermesini bekliyoruz. Bizlerde bu fuarın destekçileri olacağız" dedi.

Demirtaş, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da çiftçilerimizin bu fuara taşınması konusunda ellerinden gelen gayreti göstereceklerini sözlerine ekledi.

KÜTAHYALI ÜRETİCİLERİN FUAR HEYECANI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2010 Pazartesi 13:02:04
Güncelleme :8 Şubat 2010 Pazartesi 15:01:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?