7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Uşaklı yaşlılar Eynal'da moral buldu

UŞAKLI YAŞLILAR SİMAV’DA MORAL BULDU

Uşak Huzurevi sakinleri üç günlüğüne geldikleri Simav Eynal Kaplıcaları'na hayran kaldı. Uşaklı yaşlılar şifalı suları ve doğal güzellikleri dillere destan Eynal Kaplıcalarında hem tatil yaptı, hem de hastalıklarına şifa buldu. Yılların yorgunluğunu Simav Eynal Kaplıcalarının mucize sularında bıraktıklarını dile getiren Uşak Huzurevi sakinleri kendilerine böyle mükemmel bir fırsatı sunan Uşak Valisi Özdemir Çakacak, Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe, Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan’a teşekkür etti.

İlerlemiş yaşlarına rağmen kendilerine çok yakın mesafede bulunan Simav ve Eynal Kaplıcalarına bu güne kadar gelmemiş olmalarını bir talihsizlik olarak nitelendiren Uşaklı yaşlılar kendilerine üç günlük kaplıca tatil fırsatı sunanları hem bu dünyada hem de öbür dünyada unutmayacaklarını ve duacı olacaklarını kaydettiler. Simav Eynal Kaplıcalarının hastalara şifa dağıtan mucize sıcak sularından Uşak Huzurevinde kalan 30 yaşlının yanı sıra kendilerine refakat eden üç bayan görevli de yararlandı. Eynal Kaplıca İşletme Müdürü Cemil Baybuk, romatizma, siyasit, lumbago, nevrit, nevralji, kırık-çıkık, ruhun ve bedenen görülen yorgunluklar, cinsel rahatsızlıklar, mide taşlarının düşürülmesi, mide ülseri gibi tam 14 çeşit hastalığa iyi gelen şifalı sularının ününün her geçen gün daha geniş kitlelere yayılmasıyla doluluk oranlarında son yıllarda büyük artışlar yaşandığını söyledi.

Bin 200 yataklı Kaplıcada müşteri memnuniyeti ön planda tutan bir anlayışla çalıştıklarını ifade eden işletme müdürü Cemil Baybuk, personelinde bu konuda sürekli eğitildiğini ve bu güne kadar müşterilerinden hiçbir şikayet almadıkları gibi sürekli övgüler almalarının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

UŞAKLI YAŞLILAR SİMAV’DA MORAL BULDU
İHA
Yayın Tarihi : 19 Mart 2010 Cuma 15:55:02
Güncelleme :19 Mart 2010 Cuma 19:03:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?