29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

Ustalıkları belgelendi

Kütahya'nın Simav ilçesinde belediye tarafından işletilen Eynal Kaplıcaları'ndaki otellerde değişik görevlerde çalışan 40 personel Halil İbrahim Kazcıoğlu Mesleki Eğitim Merkezi'nde aldıkları eğitim sonunda girdikleri sınavda başarı göstererek belgeli usta oldular.


Eynal Kaplıcaları İşletme Müdürü Altan Akmeşe, kaplıcadaki otellerde kat görevlisi, resepsiyon, servis personeli, aşçı ve teknik serviste çalışan 40 personelin aldıkları eğitim sonunda belgeli usta olduklarını açıkladı. Kaplıcada müşteri memnuniyetini ön plana aldıklarını anlatan Akmeşe, "Şimdi müşterilerimize sunduğumuz hizmetin kalitesi bir kat daha artacak" dedi.


Her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği Eynal Kaplıcalarını Simav ve Türkiye'nin gururu haline getirmek için personel ile birlikte geceli gündüzlü çalıştıklarını ifade eden Akmeşe, "Kaplıcamızda görev yapan diğer personelinde en kısa sürede eğitimden geçirilerek ustalık belgesi almasını sağlayacağız. Amacımız müşterilerimize kaliteli hizmet sunmak" şeklinde konuştu.
Ustalık belgesi için eğitim alan kaplıca çalışanları da yeni konumlarından son derece mutlu olduklarını bildirdi.

..
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2008 Cuma 12:10:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?