3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Uzun'dan özel öğrencilere özel ilgi

29 Mart yerel seçimlerine iddialı hazırlanan Kütahya’nın Simav Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan adayı Doktor Dursun Uzun ve belediye meclis adayları, ilçenin Değirmenciler Mahallesi İzmir Karayolu üzerinde faaliyet gösteren eğitilebilir durumdaki özel öğrencilere özel kursların verildiği Özel Beyaz Düş Eğitim Kursu'nu ziyaret etti.

CHP olarak eğitilebilir konumdaki özel öğrencilere yönelik özel ilgilerinin bulunduğunu kaydeden Uzun, belediye başkanı seçildiği takdirde bu tür öğrencilere yönelik eğitim hizmeti sunan özel okullara belediyenin daha geniş imkanlar sunacağını ve özel yerler tahsis edeceklerini kaydetti.

Devlet tarafından desteklenen Özel Beyaz Düş Eğitim Kursunun işleyişiyle ilgili yöneticilerden bilgiler alan Uzun, eğitilebilir konumdaki öğrencilerin konunun uzmanlarından özel olarak ders aldıkları dershaneleri gezdi, öğrencilerle tokalaşıp çalışanlarla sohbet etti. Öğrencilere çikolata ikram eden Uzun, 29 Mart seçimlerinden zaferle çıkacaklarına inandıklarını kaydetti.

Uzun, devlet tarafından desteklenen bu tür özel eğitim kurumlarının belediye tarafından da desteklenmesi gerektiğini vurguladı.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 12:38:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?