16
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Vali Çiftçi'ye ziyaretçi akını

KÜTAHYA VALİSİ KENAN ÇİFTÇİ'YE ZİYARETÇİ AKINI

Valiler Kararnamesi ile Kütahya’ya atanarak görevine başlayan Vali Kenan Çiftçi’ye 'hayırlı olsun' ziyaretleri devam ediyor.

Vali Kenan Çiftçi’ye Kütahya Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği ile Kütahya Spor Yönetim Kurulu üyeleri 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. (KÜSİAD) Kütahya Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Mehmet Ceylan ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaretinde kendilerinin işveren, aş veren insanlara ihtiyaçlarının olduğunu ve KÜSİAD üyelerinin de bunu yaptığını ifade eden Vali Kenan Çiftçi, “Sizler bu görevi üstlenmişsiniz. Bizlerde sizin için ne gerekirse yaparız. Nerede takılırsanız hiç tereddütsüz bana ulaşın. Bizler sizlere her konuda destek oluruz. Kanunlar çerçevesinde yapılacak olan her hizmet size en kolay şekilde ulaşacaktır” dedi.

İşadamlarından KOSGEB ile ilgili çalışmalar yapmaları gerektiğini ifade eden Vali Çiftçi sözlerine şöyle devam etti: “Sizler KOSGEB ile ilgili çalışmalara hız verin. Bizler bu konuda her türlü desteği vereceğiz. Gittiğiniz yurt içi ve yurt dışı gezilerinde Kütahya’ya davetlerde bulunun, burayı yatırımcıların görmesi ve bilmesi lazım.”

Kütahya Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tekdemir ve Yönetim Kurulu üyelerini de makamında kabul eden Vali Çiftçi, Kütahyaspor hakkında bilgiler alarak istek ve ihtiyaçları dinledi. En kısa zamanda konuyla ilgili araştırma yaparak kendilerine döneceğini ifade eden Vali Çiftçi’ye, Kütahya spor atkısı ile 43 numara forma hediye edildi.

KÜTAHYA VALİSİ KENAN ÇİFTÇİ'YE ZİYARETÇİ AKINI
KÜTAHYA VALİSİ KENAN ÇİFTÇİ'YE ZİYARETÇİ AKINI
İHA
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2011 Salı 13:49:04
Güncelleme :5 Ocak 2011 Çarşamba 01:21:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?