29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

Vali Kocatepe'ye teşekkür ziyareti

Kütahya Bedensel Engelliler Spor Kulübü, İşitme Engelliler Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri ve sporcuları, Vali Şükrü Kocatepe’yi ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Kütahya’daki engellilerin normal hayatta her türlü aktiviteye katılabilmeleri için kendilerinin isteği doğrultusunda her zaman onların yanında olduklarını belirten Vali Şükrü Kocatepe, “Bu anlamda onların isteği üzerine Basketbol takımı kurduk. Tabi bununla ilgili özel tekerlekli sandalyeler gerekiyordu, onları da aldık, havalı silah aldık. Bu arada işitme engelliler futbol takımımızda tamamen kendi imkanlarıyla çabalarıyla faaliyetlerini sürdürmekteler. Her iki takımımızda şimdi Türkiye liglerine katılıyorlar. Onlardaki bu istek ve azim, yaşama şevki, tabi diğer tüm insanlarımıza örnek teşkil edecek bir boyutta. Kendilerini kutluyor ve tebrik ediyorum. Her alanda olduğu gibi spor alanında da var olduklarını böylece ispatlamış oldular. Biz valilik olarak her zaman onlarla beraberiz, onlarında bizimle beraber olmasından son derece mutluluk duyuyoruz. İlimizi diğer illerde bu boyutta temsil ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum”dedi.

Dernek Başkanı Hatice Yakar, Vali Şükrü Kocatepe’ye derneklerini sağladığı maddi ve manevi destekten dolayı teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2008 Perşembe 13:51:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?