7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Vali Kocatepe'ye veda ziyaretleri

VALİ KOCATEPE'YE VEDA ZİYARETLERİ

Son Valiler Kararnamesi ile Kahramanmaraş Valililği görevine atanan Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe’ye, Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik Başkanlığı, İl Genel Meclis üyeleri ve bazı belde belediye başkanları teşekkür ziyaretinde bulundu.

İlk olarak Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İbrahim Yiğit ve oda başkanları tarafından yapılan ziyarette Vali Kocatepe'ye, Kütahya’ya yapmış olduğu hizmetler anısına Birlik Başkanı İbrahim Yiğit tarafından plaket takdim edildi.

Hizmetinde bir süresinin olduğunu ifade eden Vali Şükrü Kocatepe, “Biz Kütahya’da yaklaşık 4 yıl çalıştık, bu az bir süre değil. Biz burada kendi memleketimizde çalışmanın rahatlığı içinde görev yaptık. Sağ olun sizler ve Kütahyalılar bizlere çok destek oldunuz. Ben görev süremde hiçbir zaman sizlerden sıkıntı görmedim. Biz Kütahya’da her konuda güzel çalışmalar yaptık” dedi.

"Biz görevimizi yaptık, süremizi doldurduk ve başka bir ile gidiyoruz. Bu çark böyle devam edecek. Ben huzur içindeyim burada görev yaptığım sürece hem huzurlu çalıştım hemde faydalı olduğumu düşünüyorum" diyen Vali Kocatepe, “Kütahya’ya 45 yaşında, genç, dinamik, vizyon sahibi, çok iyi bir arkadaşımız geliyor. İnşallah Kütahya’ya bizden çok daha hızlı tempoyla hizmet edecek, daha faydalı eserleri ortaya çıkacak. Bu işler böyledir. Ben Kütahyalıyım ve burada farklı olmam gerektiğini düşündüm. Kütahya’nın kendi değerlerini ortaya çıkartmasını, onlarla tanınmasını, öğrenilmesini, sağlamaya çalıştım. Bunlarla ilgili bir şeyler yapabildiysek ne mutlu bize. Buradaki süremiz içinde her konuda bir şeyler yapmaya çalıştık. Kümbet Kavşağı bizim eserimizdir. Orası Karayollarının programında yoktu ve Kütahya’nın vitrinidir. O kavşaktan dönen insan nereye gittiğini şaşırıyordu. Biz o çalışmayı o kadar ısrarlı takip ettik ki, Gediz Kavşağı da projede yoktu. Orada 2008 yılında 8 kişi öldü. Bu ve bunun gibi birçok çalışma var bu çalışmalar bana huzur veriyor” diye konuştu.

Vali Şükrü Kocatepe, daha sonra sözlerine şöyle devam etti: “Elbette herkesin eksiği vardır, bizlerde dört dörtlük insan değiliz. Bizim de eksiklerimiz vardır onları da bizden sonra gelecek olan arkadaşımız tamamlar ve böylece Kütahya hak ettiği yerlere gelir. Vermiş olduğunuz bu plaket benim için anlamlı ve bunu birlikte beraber getirmeniz bunu daha çok anlamlı kıldı. Bundan sonra gelecek olan arkadaşımıza da aynı şekilde moral verir ve destek olursanız oda burada daha yüksek moralle ve tempoyla çalışır. Kütahya’mıza faydalı olur. Benim sizlerden istirhamım o, ben kendisine de Kütahyalı olduğumu ve bu konuda sormak istediği bir şey olursa hizmetinizde olduğumu ifade ettim. Sizlere de aynı şekilde bunu arz ediyorum”

Ziyaret edenler arasında İl Genel Meclis üyeleri ve Hisarcık İlçesi Karbasan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’da bulundu.

VALİ KOCATEPE'YE VEDA ZİYARETLERİ
VALİ KOCATEPE'YE VEDA ZİYARETLERİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2010 Salı 16:57:02
Güncelleme :21 Aralık 2010 Salı 17:28:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?