7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Validen bilgisayar sınıfı istediler

VALİ KOCATEPE'DEN OKUL ZİYARETİ

Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe, İnköy Mahallesi'nde bulunan İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek sınıflarda incelemelerde bulundu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde Ülke genelinde başlatılan ve ilimizde de devam eden 'ana-kız okuldayız' kampanyası çerçevesinde Okuma Yazma Kurslarında başarılı olan 48 kursiyere belgelerini vermek üzere İnköy Mahallesi'ne giden Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe İnköy İlköğretim Okulunu ziyaret ederek sınıflarda öğrencilerle görüştü. Öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramları'nı kutlayan Vali Kocatepe öğrencilerden ve öğretmenlerden ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu. Bilgisayar sınıfı isteyen 4. Sınıf öğrencilerine ise en kısa zamanda burada Bilgisayar sınıfı açılması konusunda çalışma yapacağını ifade eden Vali Kocatepe, “Burada ilköğretimi tamamlayan her öğrencimizin liseye yazılmasını istiyorum. Özellikle kızlarımızın bu konuda daha azimli ve gayretli olduklarını biliyorum çünkü şuanda kızlar okuma yazmada ön sıralarda. Mutlaka Liseye yazılın. Benim üç kızım var üçü de üniversite mezunu” dedi.

Vali Şükrü Kocatepe tarafından İnköy İlköğretim Okuluna yapılan ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya’da bulundu.

VALİ KOCATEPE'DEN OKUL ZİYARETİ
VALİ KOCATEPE'DEN OKUL ZİYARETİ
İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2010 Cuma 12:11:05
Güncelleme :23 Nisan 2010 Cuma 14:30:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?