30
Nisan
2024
Salı
KÜTAHYA

Validen emniyet ve jandarmaya övgü

Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe, polis ve jandarma teşkilatının kentin huzur ve güvenliğini sağlamak için gece gündüz çalıştığını söyledi.

İl Emniyet Müdürü İbrahim Çelik ve Jandarma Alay Komutanı Albay Ömer Lütfi Mor'un çalışma heyecanlarının sürekli arttığını belirten Vali Kocatepe," Önceden temeleri atılan başarılı çalışmaların sonuçlarını almaya başladık. Bugün gönlümüz rahat olarak söyleyebiliyoruz ki geçen yıllara göre meydana gelen olay sayısında emsal olan diğer illerle kıyasladığımız zaman gözle görülür bir azalma ortaya çıktı. Bugünkü rakamları ifade etmem gerekirse geçen yıl bugünkü tarihlerde 4 bin 912 olay meydana gelmiş, bu sene bu rakam 300 daha aşağılara inmiştir. Bu, Emniyet Müdürü İbrahim Çelik ve değerli emniyet teşkilatımızın gayretlerinin, başarılarının bir göstergesi olarak ortaya çıkıyor” dedi.

Jandarmanın da kandi bölgesinde başarılı çalışmalara imza attığını ifade eden Vali Kocatepe, “Kütahya’mız huzurlu bir il olarak, kendine emsal olan illerden çok daha önde bir il. İbrahim Çelik ve Ömer Lütfi Mor olmak üzere bütün emniyet ve jandarma teşkilatımıza teşekkür ediyor. Kütahyalılar adına onlara şükranlarımı sunuyorum. Onların geceli gündüzlü çalışmaları sonucu biz huzur içinde yaşayabiliyoruz. Kütahya’mızda huzur ve güvenin artarak devam etmesini diliyorum” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2008 Salı 12:58:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?